Termeni si conditii

1. Nota introductiva


Prin accesarea si folosirea magazinului on-line www.casadarius.ro, dumneavoastră acceptaţi termenii si condiţiile de utilizare, expuse mai jos.

Termenii si condiţiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri si servicii realizate de către Euroclass Mob SRL.

Sunteţi de acord si acceptaţi ca putem adaugă sau şterge orice informaţie de pe site, fara o notificare prealabila. Va recomandam citirea cu atenţie a tuturor termenilor si condiţiilor înaintea efectuării oricărei comenzi pe magazinul on-line www.casadarius.ro.

 

2. Definiţii


Cumpărător: persoana fizica sau juridică ce efectuează o Comanda.

Vânzător: Euroclass Mob SRL., având sediul social in STR. OASULUI 135, ORAS CLUJ NAPOCA, jud. CLUJ, număr de înregistrare la Registrul Comerţului J12/389/2011, CUI RO28086100.

Bunuri: orice produs care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vânzător si Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri si sa facă plata acestora.

Contract: Comanda confirmata de către Vânzător.

Specificaţii: toate specificaţiile si/sau descrierile Bunurilor aşa cum sunt precizate in Comanda.

 

3. Confidenţialitatea si securitatea datelor personale


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Euroclass Mob SRL. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE.

 

4. Documente contractuale


Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.casadarius.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care cumpărătorul îşi derulează operaţiunile.

Comanda va fi compusa din următoarele documente, in ordinea importantei: Comanda, împreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare si facturare, si condiţiile sale specifice; Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul); Termeni si condiţii.

Daca Vânzătorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se considera finalizata atunci când exista o confirmare electronica (email) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face electronic (email). Termenii si condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

 

5. Preturi, facturare si plata/span>


Atât preţul, cat si termenul si modalitatea de plata sunt menţionate in Comanda. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind sa furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform legislaţiei in vigoare.

Toate preturile prezente pe site includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile aferente transportului. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client si sunt menţionate in Comanda.

 

6. Livrare


Vânzătorul se obliga sa expedieze Bunurile către Cumpărător in sistem de curierat, pana la sediul companiei de transport din localitatea unde se va face livrarea. In momentul predării Bunurilor către societatea de curierat cu care colaborează, Vânzătorul se descarcă de riscurile si responsabilităţile asociate cu Bunurile. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Vânzătorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul României.

 

7. Acceptare Comanda 


Produsele comandate pe site sau telefonic sunt asumate integral de către cumpărător după ce in prealabil a fost consultat magazinul nostru on-line, verificare culori si cantităţi.

Acceptarea va fi făcută atunci când Bunurile sunt conforme cu Specificaţiile menţionate in Comanda. 

 

8. Copyright


Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea Vânzătorului si sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricărui element cuprins in acest site, fara acordul scris al Vânzătorului, se pedepseşte conform legislaţiei in vigoare. 

 

  9. Litigii si dispoziţii finale


Prin folosirea site-ului www.casadarius.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si condiţiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de Vânzător nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va soluţiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi soluţionat in instantă din localitatea unde Vânzătorul îşi are sediul.